Om Guldbrikken

admin

Idegrundlag

Det er vores mål at skabe en uafhængig, gennemskuelig og fair non-profit organisation med en kyndig spilfaglig jury, der tager udgangspunkt i spilkvalitet, og dermed potentielt vil give danskerne flere store spiloplevelser.

Priserne er indstiftet for, at almindelige forbrugere lettere kan navigere rundt på et broget brætspilsmarked, og derigennem opdage nye og bedre både danske som udenlandske brætspil end de traditionelle travere.

Formål

Formålet med Guldbrikken er at fremme interessen for brætspil i Danmark, og skabe en årligt tilbagevendende kritikerpris kåret af en kompetent og komplet uvildig jury, der repræsenterer forskellige medier, spilletyper og repræsentanter fra de to største brætspilsklubber i Danmark.

Kåringen skal være uafhængig af kommercielle interesser og skal være 100% gennemsigtig. Alle aktører i spilbranchen skal være omfattet af konceptet og inviteret til deltagelse.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy