Cat in the Box

Vinder af Årets Kenderspil 2023

Udviklet af Muneyuki Yokouchi
Udgivet af Bezier Games

  • Fra 13 år
  • 20-40 min
  • 2-5 spillere

Der er mange fantastiske kort-spil om at tage stik – som f.eks. klassikeren Whist eller nyklassikeren The Crew. Og så er der kortspillet ‘Cat in the Box’, som bryder med alle kendte konventioner og vaner i en spilgenre, som ellers er solidt funderet i en fast regel: du skal bekende kulør. Men i dette spil er tricket, at kuløren på dit kort ikke er defineret, før du spiller det!

Samtidig skal du også før spillets start – som en ægte forsker – lave en hypotese om, hvor mange stik, du vil vinde i runden – og for alt i verden undgå, at være den spiller, der ikke kan spille et kort, fordi du derved skaber et paradoks – hvilket betyder mange minuspoint. ‘Cat in the Box’ er et svært, finurligt, originalt, udfordrende og evigt omskifteligt kortspil, hvor alt kan ske – så selv med omhyggelig planlægning, så skal du være klar til at smide alle planer over bord og skifte kurs.

et svært, finurligt, originalt, udfordrende og evigt omskifteligt kortspil

Mere af samme slags ...

Heat: Pedal to the Metal

Tine Kristensen

King of Monster Island

Tine Kristensen

Mia London

Tine Kristensen

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy