Hvem vi er

– Ansigter hos Guldbrikken

Juryen

Juryen består af seks uvildige og spilkyndige fagfolk, som gør et ulønnet arbejde for at give de indsendte spil en fair og retfærdig bedømmelse.

Hvert jurymedlem skal have ét eksemplar af de indsendte spil. 

Juryens beslutninger kan ikke anfægtes.

Juryen kan til enhver tid vælge at flytte et spil til nominering i en anden kategori, end det er opstillet i mod skriftlig begrundelse til distributøren/udvikleren.

 

Hvis du er interesseret i at støtte op om projektet, skal du være velkommen til at kontakte Guldbrikken for nærmere information og for at komme på vores aktørliste.

Kontakt Guldbrikken.dk

Jens Bernth Neumann

Jens er stifter og medejer af brætspilscaféen Papas Papbar i Odense. Jens har elsket at spille siden barnsben i spil . Settlers of Catan tændte brætspilsgnisten i ham, og en forkærlighed for at formidle glæden ved brætspil gennem levende billeder.

Anne Marie Falk Steffensen

Anne Marie har i flere år arbejdet med salg af brætspil i Games’ butik i København, men siden 2019 er brætspil ”bare” hendes hobby. Hendes ynglingsspil er spil, som hun ikke har prøvet før. Der spilles lige så gerne aktive børnespil, som større fantasy co-op-spil eller euro-games. Hun har særligt fokus på de stemninger, som opstår i spil. Det er desuden vigtigt for hende, at et spils tema, design og mekanikker stemmer godt overens med hinanden.

Rasmus Hviid

Fast medlem og tidligere formand for Københavns Brætspilsklub. Spiller i dag primært ”eurostyle”-brætspil og har et vågent øje for brætspil på iPad. Arbejder til dagligt som projektkoordinator, og har spillet brætspil i mange år og særligt skak. 

Annemette Wolff

Har været medarrangør af Viking-Con, Spilfestivalog rubi-con. Tidligere Formand for Danmarks største brætspilsforening Consim. Har i mange år været i Essen på Europas største brætspilsmesse, og har forsynet danske spillere med importerede spil primært fra Tyskland. Annemette spiller og samler på spil, men skriver også artikler, og oversætter spil. Spiller hovedsageligt euro-games, og det vigtigste element for hende er spillenes sociale aspekt.

Thomas Holmby

Kulturjournalist i DR. Har gennem de sidste mange år kæmpet en brav kamp for at gøre brætspil, computerspil og rollespil til en del af kulturbegrebet i DR, og har løbende forsynet æteren med reportager, interviews og anmeldelser. Fik sit første Derby som 8-årig og har redet på brætspilshesten lige siden.

Thomas Vigild

Højskolelærer og leder af Spillinjen på Vallekilde Højskole, hvor brætspillene bliver brugt direkte i undervisningen.

Freelance-journalist for bl.a. Weekendavisen, Politiken og Perspektiv samt spilkonsulent, foredragsholder og spildesigner.

Juryen er sammensat af Thomas Vigild

Interesserede aktører

Spiludviklere / Distributører:

Game InVentorS
MoxiBox
Tactic Games
Bergsala Enigma
BezzerWizzer
Four Esses
P-Trade
Vidensbutikken
Egmont Serieforlaget
Mattel
Dema Games
Hasbro
Wiseman
BodyIQ
Play for Life
Global Cooling
Sky High Games
Lego Systems A/S
Tommy Jensen
Copenhagen EDGE
Danish Board Games
LTC
Kompromis
Pukemaster
Omnigames
Stereothinking
Tankespil
Upcoming Minds
Papergames
Vennerød Forlag
Marektoy / Compeo
Lautapelit.fi
Gravity Board Games

Spilklubber:

GermanGames – Allan Frouvne
Kbh. Brætspilsklub – Rasmus Hviid
Consim – Annemette Wolff
Papskubber.dk

Butikker:

Karrusella
Politiken Plus
Arnold Busk
Games
Fantask
Spilcompagniet.dk
Spilmonopolet.dk
Experimentarium
Boardgamer.dk
Hyggeonkel.dk
Faraos Cigar
Kelz0r.dk