Vinder af “Kenderspil 2020”

Årets Kenderspil 2020

Gloomhaven: Jaws of the Lion – Isaac Childres / Cephalofair Games1-4 spillere fra 14 år.

Dunkle grotter, glinsende sværd, grumme monstre og funklende diamanter. Tørster man efter eventyr og episke heltefærd, så er samarbejdsspillet ‘Gloomhaven: Jaws of the Lion’ en skattekiste af de helt store. Her styrer hver spiller sin unikke heltefigur, og sammen skal I kæmpe og tænke jer igennem 25 missioner, der kombinerer en stærk historiefortælling med et dybt givende strategispil. Spillet er baseret på sin storebror i rolle/brætspillet ‘Gloomhaven’, men denne nyere og mindre udgave er både langt nemmere at gå til og hurtigere at lære reglerne til. ‘Jaws of the Lion’ er et medrivende, dybt og varieret strategispil, som hele tiden overrasker, udfordrer og imponerer. Et skelsættende rollespilsbaseret brætspil i både design og historiefortælling.